Chov čmeláků v roce 2025
Taky doufám, loni jsem měl taky prázdno. No vypadá to, že o víkendu už budeme chytat.Vojta píše: sob 01. bře 2025 11:26:06 Ahoj všem v roce 2025.
Tento týden jsem přidělal šestý čmelín a budu doufat, že letošní rok bude lepší než ten minulý, kdy jsem měl všech 5 čmelínů prázdných.![]()
- Pepan
- Kontaktovat uživatele:
Kamínky mám ve všech čmelínech. Teď jsem zvědavý na navrátilky.....loni byla první rokytová co se
vrátila do rodného hnízda. Jsem zvědavý jestli i letos. Loni jsem měl i zemní , kde byly královny
tak by se mohla nějaká vrátit. Přes ty mrazíky loni mi pomohlo vyhřívání a krmítka ,nebo aspoň si to
myslím....
vrátila do rodného hnízda. Jsem zvědavý jestli i letos. Loni jsem měl i zemní , kde byly královny
tak by se mohla nějaká vrátit. Přes ty mrazíky loni mi pomohlo vyhřívání a krmítka ,nebo aspoň si to
myslím....
Ahoj, a to se ti vrací vždy loňské matky nebo zabydluješ znovu odchycené hledačky?MilKa píše: pon 10. bře 2025 9:55:38 Ahoj, zemní čmeláky mívám ve čmelíně na okenním parapetu běžně - tj. tak metr nad zemí. Nepřijde mi, že by nutně museli bydlet u země.